30 nov 2012
novembre 30, 2012

Orígens del taller

Tallers Corominas - 1950

Tallers Corominas és una empresa familiar, fundada per Miguel Corominas Vilargontè al 1930 amb l’objectiu d’oferir els serveis de reparació mecànica en general.
En la dècada dels 50 és Miguel Corominas Guarro, Mestre Industrial, qui pren el relleu al seu pare i continua aportant nova maquinària, solucions de mecanitzat i de construcció adaptades a les necessitats del client.
Des de 1998 és Antoni Corominas i Nogués, Enginyer Tècnic Industrial, qui desprès de treballar durant més d’una dècada en el taller, gestiona actualment el negoci oferint tasques de manteniment industrial, mecanització de peces, petites i mitjanes sèries… i oferint també tasques de subcontractació.
El servei eficaç i de compromís amb els nostres clients durant tots aquests anys d’experiència en el sector metal·lurgic, és la nostre millor definició. Aquest compromís el traduïm dia a dia, a donar una solució ràpida i immediata a les necessitats actuals dels nostres clients.

 

 

2 Responses to Orígens del taller
  1. Veig per la foto que tots els motors tenen unes cintes que pujen cap al sostre.

    Com funcionava el tallers en aquells anys?

    • Interessant pregunta.
      És el que se’n deia embarrat. Hi havia un únic motor ( de gas-oil) per tot el taller, que feia anar totes les màquines mitjançant les politges i barres que es veuen a la foto. Aquestes es connectaven o desconnectaven segons la feina, però el motor sempre funcionava. Això d’un motor per cada màquina és més modern del que ens pensem.


[a dalt]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>